Even voorstellen

Even voorstellen….

Mijn naam is Gertrude Bomert-de Goede, getrouwd met Martin Bomert. Samen hebben we 3 kinderen; Ruben (11 jaar), Anne (9 jaar) en Maud ( 5 jaar). Vanaf september zal ik werkzaam zijn in de huisartsenpraktijk Bakhuizen samen met dokter Janneke Osinga.

Sinds 20 juli wonen we in Oudemirdum. Dit is voor mij geen onbekende omgeving omdat ik hier ben geboren en tot mijn 18e heb gewoond. Op mijn 18e ben ik geneeskunde gaan studeren in Groningen en later heb ik de huisarts opleiding gedaan. Sinds ruim 6 jaar ben ik nu als huisarts werkzaam. Afgelopen jaren werkte ik in Hardegarijp en Sneek als huisarts. In de praktijk in Sneek zal ik naast Bakhuizen blijven werken.

Het mooie aan het werk als huisarts vind ik het persoonlijk contact met mensen in alle fases van hun leven. Het werk is heel breed en elke dag is weer anders. Als huisarts doen we naast de dagelijkse praktijk ook diensten op de huisartsenposten in Friesland.

Afgelopen jaren waren we al vaker aan het overwegen om deze kant op te verhuizen. De natuur en deze omgeving is prachtig. Afgelopen 11 jaar hebben we in Marum gewoond en eind vorig jaar hebben we de knoop doorgehakt. Gezien ook de leeftijd van de kinderen zeiden we tegen elkaar : “misschien moeten we het gewoon maar doen”….. en zo gezegd zo gedaan. Het zal voor iedereen wel even wennen zijn, maar dat komt vast goed. De kinderen proberen in ieder geval af en toe al wat Fries te spreken!

Uiteraard hoop ik dat u niet vaak de huisartsenpraktijk hoeft te bezoeken, maar mocht dat nodig zijn dan staan wij voor u klaar!

IMG_1534


03-09-2019